Para Kazanma

Cep Telefonu ile Para Kazanma Uygulamalı

Cep Telefonu ile Para Kazanma Uygulamalı

Cep telefonu ile para kazanma uygulamalı sizler için en kolay para kazanma yöntemi ve çok farklı bir yolunu bu yazımızda öğretiyoruz.

Hemen hemen hepimizde Androit Akıllı Telefonlar bulunuyor.Bir çok telefon kullanıcısı telefonları ile para kazanıyor.Bir çok kişide internetten telefon ile nasıl para kazanılır araştırmaları yapıyor.

İnternetten bir çok uygulama telefon kullanıcılarına para öderler telefonu olan her girişimcinin kazanabileceği telefonunda mutlaka olması gereken uygulamalar ile basit şekilde sizde para kazanabilirsiniz.

İşte sizlere cep telefonu ile para kazanma uygulamaları cep telefonlarında olması gereken para kazandıracak uygulamalar.

Cep Telefonu Para Kazandıran Uygulamalar

revix :Cep telefonu ile para kazanma yolları arasında size önereceğimiz görevleri tamamlayarak para kazanacağınız bir uygulama üst resimde gördüğünüz gibi görevleri tamamlayıp para kazanırsınız.

Video izle para kazan,yorum yaz para kazan,facebook,instagram sayfaları’nı takip ederek para kazan gibi görevleri bulunan Görevix hesabınızda 50 tl olduğunda size paranızı gönderirir.

Güzel bir uygulama olan Görevix’e kayıt olarak sizde hemen kazanmanın ilk adımını atabilirsiniz.Ayrıca bu uygulmaya yapacağınız sizin üyelerinizdende para kazanırsınız.

Cep telefonu ile para kazanma yöntemlerinden biri olan Görevix e üye olabilmeniz için referan gerekmektedir.Sizde üye olun arkadaşlarınızıda üye yapın hem onlar hem siz kazanın.

 Görevix Uygulamasına Üyelik için Tıkla >

# Havucum Uygulaması:Sizlere telefon ile para kazanmak için ilk uygulamamız havucum uygulamasını önermekteyiz.Havucum uygulaması anketler ile size para kazandırmaktadır.

Bu uygulamada paranızı havuç olarak kazanıp 100 havucun 1 tl olduğunu belirtelim.Hesabınızda 20 tl olduğunda paranızı çekebiliyorsunuz.

Havucum uygulamasını indirip ne kadar çok anket çözerseniz kazançlarınızda o kadar çok olacaktır.Cep telefonu ile para kazanmak size gelen anketleri zamanında cevaplayıp bu uygulamada aktif olduğunuzda size sürekli anketler gelecektir.

Havucum uygulamasını indirip sizde telefonunuzdan para kazanmaya başlayabilirsiniz.Uygulama ücretsizdir.

Havucum Uygulaması yükleme Linki

#Yandex Tolaka: Yandex Tolaka ile Telefonunuz ile güzel para kazanabilirsiniz.Yandex Tolaka üye olarak hemen sizde para kazanma’ya başlayabilirsiniz.Yandex Toloka, Google yazdığınızda sizden üye olacağınız zaman bir yandex hesabı isteyecektir.

Eğer bir Yandex hesabınız varsa zaten hemen çıkacaktır eğer yoksa hesap oluşturdan kendinize bir hesap oluşturabilirsiniz.Hesabınız ile üye olduktan sonra Yandex Toloka ya giriş yapıyoruz.

Açılacak panelde Görev alanı bizi para kazanma mız için ilgilendiren kısım.İlk girişlerde Toloka sizlere bazı görevler verecektir.Bu görevlerin ücretleri bazıları çok düşük bazılarında ise hiç olmayabilir.

Ama zamanla kazançlarınız artmaya başlayacak ve bu sayede harçlığınızı bu uygulama ile çıkarabilirsiniz.

Telefon ile para kazanma yolu

Tolokadaki görevleri tamamlayıp para kazanıyoruz.Bu görevlere ulaşabilmeniz için Bir Android yada IOS Telefonu uygulaması var nasıl oluyor bu uygulama?Cep telefonu ile para kazanma yandex toloka mobil uygulamasını indirip örnek kurum girişlerinin tespit edilmesi diye bir görev var.

Yandex toloka ile para kazanma

Bu görev bulunduğunuz yerde bir şirket yada kurumun yada bir okuldan bahseder size bir yol tarifi verir siz oraya gidip gittiğiniz yerin fotografını çekiyorsunuz sizden adres bilgilerini ister onu gönderiyorsunuz size vereceği bazı görevleri yükleyip gönderiyorsunuz size hemen 10 sent veriyor.

Bu yapacağınız görevlerden maksimum 9,90 Dolar kazanabiliyorsunuz.Yandex Toloka‘da görevleri mutlaka yapın görevleri yaptıkça görev başına kazançlarınızda artacaktır.

Telefon ile para kazanmak

Ayırca Yandex Toloka da profilinizde bulunan linki arkadaşlarınızla yada internette paylaşarak üye yapacağınız kişilerin yaptığı görevlerdende para kazanırsınız.Telefon ile para kazanma uygulamalı yandex toloka üyeliği ile hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

Görevleri tamamladıkça başka görevler daha yüksek oranlarla gelecektir.Yandex Toloka da kazançlarınızı istediğiniz zaman çekebilirsiniz bu bir sent te olabilir 100 dolarda olabilir ödeme eşiği yoktur istediğiniz zaman papara yada skil hesabınıza ödeme isteyebilirsiniz.

İnternetten telefon ile para kazanma yöntemi olan Toloka az ama öz bir para kazanma yoludur.Görevleri tamamladıkça daha çok kazanacaksınız.Boşta olduğunuz canınız sıkıldığı zaman bu görevleri yapıp harçlığınızı çıkarabilirsiniz.

Yandex Toloka Üyelik Linki

# Streetbees:Telefon ile para kazanma uygulamaları arasında bir diğer para kazanma yöntemi Android veya İphone Telefonları ile Anket doldurup para kazanırsın.Bir pazar araştırma merkezi olan Streetbees 87 ülke 200 binden fazla kullanıcı tarafından kullanılıyor.

Oldukça bazit bir kullanımı vardır anketleri aynı Whatsapp a benzemektedir.Anketleri aynı Whatsapp ta yazışıyor gibi cevaplıyorsunuz. Oldukça keyifli bir uygulama sizde bu uygulama ile anket doldurup para kazanacaksınız.

Bu uygulamayı indirdiğinizde sizden bazı bilgiler istenecektir.Bu bilgileri doğru ekledikten sonra size uygun anketler gönderilecektir.Bu uygulamada ödemeleri Papara hesabı ile çekebileceğinizden eğer papara hesabınız yoksa hemen açın.

Dolduracağınız anketlerden kazandığınız paralar en az iki hafta içinde hesabınıza yatacaktır.

 Streetbees Nasıl Anketler Gönderiyor

Streetbees cep telefonu ile para kazanmak için nasıl anketler gönderir.Uygulamayı indirdiğinizde anketler canlı hikayaler bölümünde görünür.Tatil,Ürün Tercihi gibi pek çok kolay ve farklı görevler karşınıza çıkabilir.

Size gönderilebilecek örnek bir anket

 

Anket ile para kazanma

Size gelecek örnek bir tatiller anketini doldurup görevi tamamlayınca örnek 2 TL kazanırsınız.Bu anketleri kapanmadan elinizi çabuk tutup doldurmalısınız.Bazen 2 bazen 5 bazende 20 tl lik anketler gönderiliyor.

Sizde bu uygulamayı indirip cep telefonunuz ile para kazanma‘ya başlayabilirsiniz.Streetbees yükleme linki

# Bounty:Bu uygulama çok büyük bir yatırım alan Milli ve Gizli müşteri uygulaması Bounty indirdikten sonra panelinizde anketler ve ya bazı lokasyon bazlı görevler çıkar.Bunları tamamladığınızda yaptığınız görev başına 5 TL ila 15 TL arası kazançlar elde edebiliyorsunuz.

Görevin nasıl yapılacağı sorular alanında anlatılmıştır.Görevleri tamamlamak için 1 saatiniz bulunurken bazı görevlerin kazançları oldukça yüksektir.Bunlardan biri benzinlik görevi örnek verdik.

Ayrıca bu sisteme sizin üzerinizden kayıt olan her kişiden 100 puan kazanırsınız.Evet sizde görevleri yapın cep telefonunuz ile para kazanma‘ya başlayın.Bounty yükleme linki

# Cukka: Cep telefonu ile para kazanmak için uygulayacağınız bir diğer para kazanma yöntemi cukka indirdikten sonra Cukka da İnstagram ve Youtube gibi alanlardaki videoları izleyip para kazanırsınız.

Zaten çoğumuz her gün bu videoları saatlerce izliyoruz.Cukka uygulamasını indirip kullanıcı olduktan sonra her gün belirli saatlerde yayınlanan sosyal medya Fenomenlerine ait videoları dikkatli şekilde izleyip videolar ile ilgili soruları yanıtlama bunun için size bildirimde gelecektir.

Sizin hazırlık yapmanız için bildirim gönderiyorlar ve sizde ona göre kendinizi hazırlıyorsunuz.Ayrıca referansınız ile arkadaşlarınızıda davet edip kazanırsınız.

Bu uygulamada para ödemesi yapılmıyor pazaryerinde gerçekten çok güzel ürünleri var.Kazandıklarınız ile buradan alış veriş yapıyorsunuz.Belki diyebilirsiniz para kazandıran bir uygulama değil bu neden cep telefonu ile para kazanma başlığı attın.

Hiç bir kişi telefonu ile ödül nasıl kazanırım diye aramaz bizde böyle bir ödül uygulamasını cep telefonu para kazandıran uygulamalar arasına sıkıştırdık.

Uygulama dediğimiz gibi çok basit izleyeceğiniz videolar ile ilgili size çok basit sorular sorulur doğru cevap verdiğinizde her video da farklıdır örnek 350 Cukcoin kazanırsınız.

İndirme Linki Cukka İzle Oyna Kazan

Sizler için araştırdığımız ve gerçeketn kazandıran yöntemler arasında ödemeleri yapan bu tanıtmış olduğumuz cep telefonu ile para kazanma uygulamaları ile sizde telefonunuz ile hem eğlenip hemde para kazanabilirsiniz.

Belki ilk başlarda büyük kazançlar elde edemeyebilirsiniz ama zamanla daha fazla kazançlar elde etmeniz mümkün.Bu yazımızı burada sonlandırırken bir başka yazımızda tekrar görüşmek dileğiyle.

Not:Tanıtmış olduğum uygulamlardan ödeme alınmış olup güvenilirdirler.

Para Kazanma Eğitim Seti ile Ayda Binlerce TL Kazanın >>

 

 

 

Enver Çoban

Para Kazanma,İş Fikirleri hakkında kendimizinde uygulayıp kazanç elde etmiş olduğumuz yöntemler En yeni ve güncel bilgiler Envercoban.com'da

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu