Videolu Kurslar

Trendyol Satıcı Olmak Mağaza Açma Eğitimi

Trendyol Satıcı Olmak Mağaza Açma Eğitimi 0 dan E Ticaret

Trendyol Satıcı Olmak Mağaza Açma Eğitimi kendini ispat etmiş Türkiye’nin en fazla ziyaretçi kitlesi bulunan E Ticaret Trendyol’da satıcı olmak ve kendi magazası olmasını isteyenler bu yazımızı mutlaka okumalı.

Kendi magazanız ile Trendyol Magazası açarak milyonlarca kişiye ulaşıp satıcı olarak Türkiye’nin her yerinden ürünlerinizi satın.

Sıfırdan E Ticaret Uzmanlığı Eğitimi:Bu eğitimde devlet desteği almak,ürün ve tedarikçileri bulmak Trendyol Magazası açmak bu magazanız ile satışlarınızı katlamak için size gerekli olan tüm bilgileri bu kursta öğreneceksiniz.

1.65.000 TL ve 365.000 TL değerindeki KOSGEB desteklerinden yararlanacağız

2.Bu kursta en karlı en çok satacak ürünleri ve Tedarikçi’leri nasıl bulacağınız anlatılıyor.

3.Bu kursta Trendyol Magazası Nasıl Açılır?onu öğreneceksiniz.

4.Ürünlerinizin satışlarını arttırmak için Trendyol algoritmalarını adım adım öğreneceksiniz

5.Markalaşmanız ve Magaza’nızı büyütmeniz için özel tasarımlar yapmayı öğreneceksiniz.

6.Kampanyalara katılmayı,promosyon oluşturmayı ve reklam vermeyi öğreneceksiniz.

Yüksek Kazançlar Getirecek Trendyol Magazası Sahibi Olun

Bu kursta bulunan eğitimleri izleyip sıfırdan kendi magazanı,şirketini kurmayı devlet tarafından verilen destekleri nasıl alacağın,kendi Trendyol magazasını nasıl kuracağın öğretiliyor.Sürekli büyüyen gelişen E Ticaret Platformu’na giriş yapmayı Trendyol Satıcı Olmak Mağaza Açma Eğitimi ile öğreneceksin.

Halihazır’da magazası olanlar işini Trendyol eğitim kursunu bitirerek işini çok daha büyütüp ileriye taşıyabilir.İsterseniz öğreneceğiniz bu eğitim ile sahibi olacağın eğitim sertifikası sayesinde diğer Trendyol Magazalarına hizmet vermeye başlayabilirsin.

Trendyol Satıcı Olma Kursu İçeriği

Kursa sizleri 11 saatlik video içeriği 7 adet liste 50 adet indirilebilir dosyadan oluşan bir eğitim videolu Kurs ile E Ticaret işini yapmak isteyenler için kolayca anlayabileceği uygulamalı olarak anlatılmış eğitimlerdir.

Bu kursun amacı en baştan yeni şirket kurmak aşaması ile başlayıp daha sonra Devlet destek kredileri ile işimizi kurup bizim için en karlı ve çok satacak olan ürünleri,Tedarikçileri bulup açacağımız Trendyol magazamız sonrasında magazamızı yüksek cirolara ulaşması sürecini e ticaret hakkında bilgileri size anlatılıyor.

Kursta öncelik şirket tiplerini öğrenmekle başlıyor.Hangi tip şirket kurmalısınız?Avantajları ve Dezavantajları neler size öğretiliyor.Kursa 100.000 tl ve üzerinde KOSGEB ile 10.000 lerce liralık işkur teşviklerinden nasıl faydalanacağınız ve ardından nasıl ürün araştırması yapacağınız öğretiliyor.

Trendyol Satıcısı Olma Kursu Kimlere Göre

1.İnternette 7 gün 24 saat çalışan kendi online magazası olmasını isteyenler

2.İnternette bir magazası olarak tüm Türkiye’ye satış yapmak isteyenler

3.E Ticaret işi kurarak internetten kendi işi ile para kazanmayı düşünenler

4.Magazasını internet ortamına taşıyıp büyümesini isteyenler.

5.Bu kursu bitirip E Ticaret Danışmanlık hizmeti vermeyi düşünenler

11 saat uzunluğunda ”Trendyol Satıcı Olmak Mağaza Açma Eğitimi Kursu‘na kayıt olarak internette en fazla rağbet gören satış işi yapmanız için yapmanız gereken tek şey ilk adımı atmak olacak.

Trendyol Satıcı Olmak Kursuna Kayıt >>

 

 

Enver Çoban

Para Kazanma,İş Fikirleri hakkında kendimizinde uygulayıp kazanç elde etmiş olduğumuz yöntemler En yeni ve güncel bilgiler Envercoban.com'da

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu