Kişisel

Emadder İstanbul Kartal Mitingi

Emadder İstanbul Kartal Mitingi

Emadder İstanbul Kartal Mitingi seçim uğruna apar topar çıkarılan EYT sonrsında geride bir çok mağdur bırakılmıştır.

99 sonrası SGK girişli olanlar 17/20 yıl gibi çok büyük bir fark ile mağdur edilmiştir.İşte tüm bu mağdur edilen kitle için 1.5 yıldır mücadele eden bir dermek olan (EMADDER )Emeklilikte Adalet Derneği 1999 ve 2008 sgk girişililerin hakkını her platform da ve saha çalışmaları mitingleri ile sürekli gündem olmaktadır.

4.5 Milyon mağdurun Kademeli Emelklilik hakları için büyük bir mücadele içinde yer almakta.Emadder başkanı Mihriban Uğurlu yönetiminde bir çok Siyasi tarafından mağduriyetleri haklı bulunan ve vekil destekleri ve Muhalefet partisininde vermiş olduğu destek ile her geçen gün Kademeli Emeklilik için yürümüş oldukları bu yolda büyük destek görmektedirler.

Yaptıkları çalışmalar arasında 81 ilde Basın açıklamları.Broşür dağıtımları ve üst üste yapılan Kademeli Emeklilik Mitingleri çok büyük ses getirmiş milyonlarca mağdurun umudu olmuş Emadder asla durmayacak.27 Ekim Pazar İstanbul Kartal Mitingine hazırlanan Emeklilikte Adalet Dernegi Tüm mağdurları bu mitingde 17 yıl 20 yıl daha fazla beklemek zorunda kalmamanız için ve hakkınızı aramanız için Kartal da miting düzenliyor.

Bu mitingde sen olmazsan çok eksiğiz.Binlerce kademeli emeklilik mağduru bu miting gününü sabırsızlıkla bekliyor.Miting için tüm hazırlıklar devam etmekte olup sende Emadder ailesinin bir ferdi olmak ve haklı mücadelene dahil olmak istersen bu büyük Ailleye katılabilirsin.

27 Ekim Pazar günü bir çok ilden Kartal Mitingine katılım olacak olup özellikle istenbulda olan 99 sonrası SGK Mağdurlarının mitinge daha fazla ilgi gösterecekkerine eminiz.

Bu mitingler mağduriyetlerin giderilmesi ve bir çözüm için sonuç almayı çok daha çabuk sağlayacak en etkili etkinliklerden biri Milyonlarca mağdur geride unutulmuş çıkarılan Eyt sonrası bir anda 1 güne 1 yıl daha fazla çalışmak zorunda bıraklılanlar 27 Ekim Pazar Günü İstanbul Kartal Mitinginde seslerini duyurmalı.

O kademe ya gelecek ya gelecek.2000 sgk mağdurlarını görmezden duymazdan gelmeyin.2000 leri duymayan görmeyen çok şey kaybeder.Emadder Emeklilikte Adalet Derneği çok büyük bir aile ve STK Sivil Toplum kuruluşu olmayı 1.5 yıl gibi çok kısa bir süre içinde gerçekleştirmenin gururu ile emin adımlar ile yürümekte.

Emadder İstanbul Kartal Mitingi Video

Emadder Twitter Hesabı  https://x.com/EmadDernegi

Emadder Telegram Hesabı  https://web.telegram.org/a/#-1001729334740

Enver Çoban

Para Kazanma,İş Fikirleri hakkında kendimizinde uygulayıp kazanç elde etmiş olduğumuz yöntemler En yeni ve güncel bilgiler Envercoban.com'da

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu